Üliõpilaste MM: jälitussõit lõppes eestlastele 13. koha ja murdunud suusaga -

Üliõpilaste MM: jälitussõit lõppes eestlastele 13. koha ja murdunud suusaga

Naiste 5,3 km pikkusel rajal säilitasid kohad esikolmikus kõik eelmise päeva medalistid, ainsa muudatusena vahetasid venelannad Marina Vjatkina ja Olesja Rjazanova omavahel esimese ja teise koha.

Vjatkina edestas kaasmaalast finišis 33 sekundiga, ajad vastavalt 24.07 ja 24.40. Pronksi kaitses edukalt norralanna Jenny Baklid ajaga 25.43. Kolmeteistkümnendana startinud Epp Paalberg säilitas samuti oma koha, lõpetades grupifiniši võitjana 13. kohal ajaga 29.00.

“Täna ei sujunud kaardilugemine nii hästi kui eile, algusest peale kulgesin rabedalt. Sõitsin 3-4-liikmelises pundis, jälgisin, et võtaksin oma punktid õiges järjekorras,” rääkis Paalberg. Viimase kahe punktiga suutis ta grupi etteotsa liikuda ja teisi finišis mõne sekundiga edestada.

Meeste 6,9 km pikkusel rajal jäi sprindi esikolmik muutumatuks – võitis taas norralane Jørgen Baklid ajaga 28.14, rootslane Rasmus Gustaf Wickbom sai hõbeda ajaga 28.49 ja šveitslane Nicola Müller pronksi ajaga 28.51. Sander Pritsiku sõit katkes juba raja esimeses pooles suusa purunemise tõttu.

Täielikud tulemused leiad SIIT